Home Menyre Jetese E vërteta që fshihet pas serialeve turke, ‘media britanike’ zbuloi arsyet e...

E vërteta që fshihet pas serialeve turke, ‘media britanike’ zbuloi arsyet e ‘çmendurisë’ se tyre

104
0

Serialet turke jane shume te shikueshme , po pushtojne boten me historite e tyre te bukura dhe i mbajne njerezit lidhur pas ekranit .

Falë shitjeve ndërkombëtare dhe ndjekjes globale, Turqia zë vendin e dytë në botë pas SHBA-s për shitjen e serialeve në të gjithë botën.

Audiencë të madhe, këta filma kanë në Rusi, Kinë, Kore dhe në Amerikën Latine.


Në lidhje me arsyet që i bëjnë kaq interesante për publikun serialet turke, “The Gardian” rendit disa, si:

heronjtë pozitivë, ngjarjet e frymëzuara nga jeta reale, familja si shtylla kryesore e shoqërisë, intrigat, promovimi i vlerave historike të Turqisë, dashuria.

Në vitin 2023, qeveria turke pritet të fitojë 1 miliardë dollarë nga shitja e serialeve.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here