Home Menyre Jetese E tallnin se jetonte në një barakë, por kur u futën brenda...

E tallnin se jetonte në një barakë, por kur u futën brenda nuk e deshën veten

826
0

Nje 30 vjecare nga New Yorku nje dite teksa shfletonte nje faqe shitjesh makinash ne internet vendosi dhe bleu nje autobus te vjeter per 7 mije dollare pasi menjehere i lindi nje ide ne mendje.

Xhesi Lipkin doli kunder familjes dhe filloi te realizonte planin e saj duke e shnderruar kete autobuz te vjeter ne shtepine e saj te re. Ajo nuk hoqi dore nga ideja e saj duke kerkuar fillimisht nje arkitekt per ta ndihmuar ne menaxhimin e hapesires tek hartimi i shtepise se saj te re.

Ne fakt Xhesi harxhoi rreth 3 vjet dhe investoi me shume se 125 mije dollare, autobusi i saj ne fund u shnderrua ne nje veper arti qe mund te habiste kedo qe nga jashte e shihnin si nje relike. Njerezit filluan ta tallnin fillimisht por kur hyne brenda mbeten pa fjale nga bukuria e arredimit qe Xhesi kishte bere