Home Receta Gatimi E tallin për gruan i thonë si e more ti atë se...

E tallin për gruan i thonë si e more ti atë se është më e madhe se ty dhe e shëmtuar/ Aktori i bukur me origjinë shqiptare ua mbyll gojën: Ju jeni….

1503
0

Su lmeve të ndjekësve virtualë për bashkëshorten, aktori i njohur turk, Kivanç Tatlitug ua ka kthyer gjithmonë përgjigjen.

Pavarësisht se si duket për sytë e tyre, për sytë e tij, ajo është më e bukura. Ju jeni njerez qe nuk shikoni mire keni probleme me syte, ka thene ai

Basak Dizer Tatlitug, bashkëshortja e aktorit të njohur turk, është 43 vjeç, ndërsa Kivanç është 36.

Pavarësisht diferencës prej 6-vjetësh, arkitektja duket sikur është në fillim në viteve 30. Dhe për këtë, ajo zbulon edhe sekretin e kësaj rinie që i ka ndaluar vitet