Home Menyre Jetese E mbani mend Shamikuqen dhe Iliazin !Kane kaluar 40 vjet por nuk...

E mbani mend Shamikuqen dhe Iliazin !Kane kaluar 40 vjet por nuk e kane humbur bukurine e tyre…

870
0

Shamikuqja eshte nje film turik i vitit 1978,por aktoret kryesore te saj kane mbetur te dashur per shume shqiptare.


Dy aktoret Turkan Soray (Asja) dhe Kadir Inanir (Iliaz) nuk e kane humbur bukurine edhe pse ne moshe te trete,ajo eshte 73 vjec ndersa ai 69 vjec.