Home News E ke tradhtuar ndonjëherë gruan? Qytetari jep përgjigjen që s’e priste askush

E ke tradhtuar ndonjëherë gruan? Qytetari jep përgjigjen që s’e priste askush

453
0

Zogu i Tironës vijon me intervistat dhe humorin e tij çdo mëngjes në Ora News. Sot ai ka ndaluar qytetarë të ndryshëm në qendër të kryeqytetit dhe u ka bërë atyre pyetje disi pikante.

Një zotëri nga Erseka është përgjigjur me çiltërsi që askush nuk e priste ose do merrte guximin te pergjigjeshe ne kete menyre, teksa Zogu e pyet nëse e ka tradhtuar ndonjëherë gruan.

Ai përgjigjet:

Po, po, po”.

E si rezultat merr një përqafim nga gazetari i njohur në Tiranë. Në fund të fundit, njerëz të tillë duhen vlerësuar për sinqeritetin e paster që kanë. Se ç’do të ndodhë mes tij dhe të shoqes kur të shkojë në shtëpi, një Zot e di.