Home News E frik shme/ Franca shenon numrin me te larte te personave qe...

E frik shme/ Franca shenon numrin me te larte te personave qe kane humbur jeten ne nje dite ne Evrope

539
0

Franca ka bere publike bilancin e 24 oreve te fundit persa i perket te ifektuarve dhe atyre qe kane humbur jeten 24 oret e fundit.
Numri eshte me i larti i regjistruar ne Evrope deri tani. Ajo regjistroi 1438 vik.tima
Sipas zyrtareve franceze 514 persona kane nderruarr jete ne spitale ndersa 924 ne qendra mjeko sociale.

NUmri i pergjithshem i atyre qe kane humbur jeten ka shkrua ne 17 167. Deri tani ne France jane prekur 147 863 persona dhe vetem ne oret e fundit jane regjistruar 4560 persona.
Te sheruar jane 30 955 persona , Aktualish jane 99 741 te infektuar dhe 6457 jane ne gjendje serioze per jeten.