Home News E fri kshme/ Gjenden gjurmë virusi në paketimet me krahë të ngrira...

E fri kshme/ Gjenden gjurmë virusi në paketimet me krahë të ngrira pule të importuara nga Argjentina dhe Rusia

140
0

Dy kampionë të paketimeve ushqimore të ngrira, të importuara dolën pozitivë me koronavirus. Kjo u zbulua nga autoritetet shëndetësore në qytetin Dongguan, në një provincën të Kinës.

Kampionët u morën nga krahët e ngrira të pulës të importuara nga Argjentina dhe këmbët e ngrita të pulës të importuara nga Rusia, informon Qendra për Parandalimin dhe Kontrollin e Së mundjeve.

Kompanitë e lidhura me këtë rast u mbyllën nga autoritetet lokale dhe u bë dezinfektimi i zonave dhe teste të të acidit nukleik për personat që kanë patur kontakt të drejtpërdrejtë me produktet, shkruan Xinhua.

Personeli i përfshirë në mënyrë direkte me këtë ngjarje fatmiresisht ka rezultuar negativ me Covid-19.