Home Menyre Jetese E diela e lirë: Linda Rama fotografohet në park me Zahon

E diela e lirë: Linda Rama fotografohet në park me Zahon

497
0

E diela tashme eshte bere dita e nenave me fëmijë, të cilët mund të shijojnë një ditë të lirë, në fashën e orarit të lejuar. Në këtë ditë fëmijët mbushën parqet dhe sheshet e qyteteve plot e perplot. Ditën e diele e ka shfrytëzuar për të dalë edhe bashkëshortja e kryeministrit Edi Rama, Linda.

Linda u fotografua në park së bashku me djalin, Zahon. Në foto, Zaho shfaqet teksa luan ndërsa Linda eshte prane tij dhe kujdeset për të. Nënë e bir shoqërohen edhe nga njerëz të tjerë, miq apo të afërm.