Home Menyre Jetese E blejnë 80 lekë në market, por ja sa leke e shesin...

E blejnë 80 lekë në market, por ja sa leke e shesin ujin tek Marina Bay në Vlorë

245
0

Nëse deri më tani jeni çuditur nga faturat në Dhërmi ku një shishe ujë kapte vlerën 500 Lekë të reja… “s’keni parë gjë akoma” thotë një shprehje rilindasish.

Uji i markës Evian kushton rreth 80 Lekë të reja në supermarkete, ndërsa tek Marina Bay shitet me 700 Lekë të reja.

Djali i cili ka d.enoncuar faturën me vlerë stratosferike për një shishe ujë, ka shkruar për JOQ:

“Keni par ne ndonje vend te botes 700 lek uji? Edhe ne dubai ka qen 3-5 dollar. Dhe thojn pse jugu bosh kte vit. Po bosh e me bosh do jet kur do me shit ujin 100 per 700”