Home News Duke filluar nga fast food-et dhe deri tek byrektoret dhe dyqanet e...

Duke filluar nga fast food-et dhe deri tek byrektoret dhe dyqanet e luleve: Ja bizneset qe do te te hapen diten e neserme

364
0

Portali Qeveritar E-albania ka publikuar një listë te plotë të aktiviteteve që do lejohen të hapen te henen. Në këtë listë, përveç ndërmarrjeve prodhuese lejohet të hapen edhe aktivitetet tregtare si edhe ata që merren me instalime elektrike, hidraulike, dhe disa specialitete të tjera të ndërtimit.

Gjithashtu dyqanet e shitjes së luleve, byrektoret, fast-food, kioskat ku lejohet shitja e gazetave, do të hapen nga data 20 Prill.Pjesë e listës së bizneseve që do të hapen janë edhe tregjet me shumicë dhe pakicë të mallrave elektronikë, elektro-shtëpiakeve, ushqimorë, si edhe ato bujqësorë.