Home News Doni të udhetoni? Ja udhezimet e fundit që vijnë nga BE

Doni të udhetoni? Ja udhezimet e fundit që vijnë nga BE

411
0

Pasi Evropa u kthye ne vatren e koron.avirusit te gjitha shtetet i mbyllen kufinjte duke mos lejuar levizjet brenda zones shengen.
Mirepo shume persona pyesin se kur do te nisin perseri fluturimet passi disa vende po shkojne drejte permiresimit? Se fundmi Reuters parashikon qe fluturimet te rifillojne por sigurisht me masa shume strikte. BE do te paraqese se shpejti nje sere rregullash per rihapjen e sigurte te fluturimeve perfshire distancimin social dìne aeroporte dhe ne avione, tha shefi i BE per transportet Adina Valean.

Alean deklaroi se distancimi social ne aeroporte dhe avion do te duhet te resepktohen per te garantuar sigurine e udhetareve. Ajo shtoi se do te jete e detyrueshme mbajtja e maskave dhe njekohesisht avionet do te dizinfektohen.

Lidhur me pyetjen se kur do te nisin perseri udhetimet Ajo eshte pergjigjur:
Nuk mund të them tani kur kjo do të fillojë të ndodhë sepse ne duhet të dëgjojmë këshillat e specialistëve të shëndetit përpara së gjithash.