Home News Dokumenti ne Itali: Personat e infektuar mbi 80 vjec ose me shume...

Dokumenti ne Itali: Personat e infektuar mbi 80 vjec ose me shume nuk do te pranohen nen kujdesin intensiv. Rregullat e reja

709
0

Italia tashme eshte plot me te infektuar dhe nuk mund te perballoj te gjithe te infektuarit ne spitalet e tyre, Prandaj ata qe jane mbi 80 vjec do te kene nje kujdes me te ulet ne krahasim te atyre qe jane nen 80 vjec. Dokumenti eshte i pergatitur
nga nje njesi menaxhimi te krizave ne qytetin e Torinos. Kapaciteti i kujdesit intesiv eshte teper i ulet ne keto momente ne Itali ndersa te prekurit rriten dita dites.
Dokumenti eshte gati dhe pritet vetem miratimi i tij. Dhe ne rast miratimi do te zbatohet ne te gjithe Italine. Deri tani jane mbi 30 000 te infektuar dhe 3000 te sheruar.