Home News Doktori amerikan trondit botën, tregon të vërtetën e Koron.avirusit: Asnje person nuk...

Doktori amerikan trondit botën, tregon të vërtetën e Koron.avirusit: Asnje person nuk ka humbur jeten, janë manipulime, me vaksinën do na….

1079
0

Doktor Buttar Rashid ne nje interviste per Next News Networks ka bere nje deklarate te forte per sa i perket Koron.avirusit. Ai mendon se koronavirusi eshte nje lajm i rreme, me qellim per te detyruar vaksina qe te behen ne mbare popullaten. Doktori pretendon se Bill Gates dhe kullat e telefonise 5G jane perfshire ne kete pandemi.

Ai pohoi se asnje shtet i vetem nuk ka deklaruar nje humbje jete te vetme nga koronavirusi, dhe se numri i vde.kjeve eshte me i ulet se nje grip sezonal.

Deklaratat e pakuptimta te komplotit ku futen kritika e cmendura per distancimin e shoqerise i konsideoi si mbeturina absolute. Bill Gates sipas tij ka bere nje program te shpopullimit e cila do te behej nepermjet vak.sinave dhe te gjitha demet do ti lihen Koron.avirusit.