Home News Doktor Pellumb Pipero jep lajmin e bukur nga Vlora : Shfaqet si...

Doktor Pellumb Pipero jep lajmin e bukur nga Vlora : Shfaqet si asnjehere më parë

742
0

Lajme shume te mira vijne nga mjeku i dashur per te gjithe Pellumb Pipero. Ai thote se situata eshte e qete dhe se ne duhet te jemi te kujdesshem dhe se duhet te zbatojme rregullat e reja.

Ai shprehet se:“Situata është shumë e qetë. Epid emia ka një ritëm ne ulje të qëndrueshme. Edhe per sa i takon numrit të rasteve të shtuara, ato vahdojne te jene ne renie. Lajmi tjeter i mirë është se numri i rasteve të shëruara shtohet dita-dites.

Situata është mjaft e qetë por me kete qetesi nuk duhet te ulim vigjilencen. Nuk duhet të na vërë as në gjumë, nuk duhet të na ulë as kujdesin. Ende virusi qarkullon, pavarësisht se me ritëm të ulët por eshte ende ne qarkullim.

I pyetur se përse ka shkuar në Vlorë, Pipero ka treguar arsyet.

“Pse kam ardhur në Vlorë është pyetje pak e vështirë. Kisha një konsultë me një kolegun tim mjek, për një rast që nuk kishte lidhje me koronavirusin por për një sëm undje tjetër, meqë nuk kishin mundësi ta sillnin në Tiranë, prandaj jam ketu per nje konsultim.