Home News “Do shkojme drejt lehtesimit” Rama tregon se kur do te hapen BAR-KAFETE

“Do shkojme drejt lehtesimit” Rama tregon se kur do te hapen BAR-KAFETE

959
0

Kryeministri Edi Rama drejtpërdrejtë në Facebook ka njoftuar se bizneset “Bar-Kafe” do të hapen vetëm në fund të luftës kundër koronavriusit, pra kur te mbaroje e gjithe kjo situate.

Ra ma ka dklaruar edhe me heret se bizneset ku grumbullohen shume njerez do te hapen ne fund te pandemise sepse jane nje burim kryesor infektimi.

Ja fjalet e kryeministrit:

“Mbështetje për ekzistencë nga ata që janë në pikë të hallit deri tek ata që janë më pak në hall do të ketë. Kjo është shtëpia jonë e madhe eshte shteti jone. E ndjen arka e shtetit njësoj si arka e shtëpisë. Masat ekonomike nuk janë të tmerrshme, por janë të nevojshme për të ekzistuar dhe marr frymë. Kur të hapen baret do te thote qe gjithcka ka mbaruar, do te jetë festa e luftës. Mjekësia jonë vazhdon të funksionojë. Kemi 23.5 përqind të kapacitetit të zënë nëpër spitale dhe kjo ka ndodhur falë punës së madhe të bërë nga ne”, tha Rama.