Home Menyre Jetese Djali nga Amerika shkon në emision për Tean: Do ia marr Andit...

Djali nga Amerika shkon në emision për Tean: Do ia marr Andit do bëj çdo gjë për ta fituar

239
0

Djali i tretë që i është bashkuar emisionit Për’Puthen është Andi. 24 vjeçari është shqiptar i Kosovës por që ka lindur në Amerikë.

Andi shkaktoi shumë debate në emison, pasi u hodh direkt në s ulm. “Kam ardhur këtu për tre arsye. E para, e dua shumë Shqipërinë. E dyta, dua t’u tregoj çunave ca leksione për gocat dhe e treta dua të shoh se cila nga gocat do ma rrëm.bejë zemrën. Tipi im është vajza shqiptare.


Andi befasoi pasi tha se i pëlqente Tea dhe do bënte çdo gjë për t’i fituar zemrën. Në kundërpërgjigje, Tea edhe pse tha se nuk ishte ende çift, ajo vazhdon të dalë me Andin 1, i cili prej disa puntatash mungon në emision.


Bora Zemani: Cilën nga vajzat pëlqen më shumë

Andi 2: Veçoj Anën edhe Tean.

Andi 2: Tea ka treguar disa pakënaqësi ndaj Andit. Nuk kam parë as puthje tek këta të dy, nuk jane akoma cift


Tea: Faleminderit! Ne nuk jemi akoma çift. Por kemi deklaruar se do vazhdojmë bashkë.