Home Menyre Jetese Dhjetë arsye pse motra juaj e vogël është gjëja më e bukur...

Dhjetë arsye pse motra juaj e vogël është gjëja më e bukur që keni

607
0
happy family. little girls sisters kissing and laughing in the summer outdoors

Motra e vogël, vogelushja, motrushja ka shume mënyra se si mund ta quajmë. Eshtë vërtet fat që të kesh një motër
më të vogël, sepse ka të paktën dhjetë arsye të mira për të kuptuar se në fund të fundit është gjëja më e bukur që kemi.
Dhjetë arsye për të lexuar më poshtë, për t’i kujtuar ato më shpesh.

  1. Ajo është tifozja juaj numër një

Cfarëdo që të bëni, jeni të sigurt që gjithmonë keni një mbështetës të vogël nga ana juaj, të gatshëm t’ju mbeshtes në çdo projekt që ju filloni.

  1. Ju bën të bëheni një person më i mirë

Një motër e vogël ka nevojë për nje figure referimi për ta Shikur. Kjo është një përgjegjësi që ju e perceptoni pothuajse automatikisht.
Për këto arsye, gjithmonë përpiquni të silleni në mënyrën më të mirë për të dhënë një shembull të mirë.

  1. Nuk ka distanca

Kudo që të shkoni,sado kilometra larg te jeni, ajo do të jetë gjithmonë brenda jush, brenda mendimeve tuaja.
Kur ta shihni përsëri afer, asgjë nuk do të ketë ndryshuar në marrëdhënien tuaj.

  1. Ajo ju bën të qëndroni gjithmone një fëmijë

Gjithmonë do të jeni nen kujdesin në e atyre që janë më të rinj se ju, sepse është praktikisht e pamundur t’i parandaloni ate qe bejne për ju.
Ju gjithashtu mund të luani me të, duke e mbajtur gjithmonë të gjallë fëmijën brenda jush.

  1. Eshte gjithmonë është pranë jush

Ka pak siguri që mund të keni gjithmone afer në jetë, por prania e saj është gjithmone prane teje.

  1. Do të jetë gjithnjë miku juaj më i mirë

Nuk ka konkurrentë që e kalojne. Ju keni luajtur lojërat e para me të, keni bërë një lidhje që nga fëmijëria, dhe keni formuar vetë
dhe sensin e saj të humorit me të. Do të jetë gjithnjë mikja juaj më e mirë.

  1. Ju ndihmon të piqeni

Të kesh një motër më të vogël ju detyron të merrni përgjegjësi, sepse mbrojtja e saj është gjithashtu detyra juaj. Kjo është arsyeja pse ndonjëherë
ju duhet të zini vendin e prindit, gjë që padyshim ju bën të identifikoheni në anën tjetër të barrikadës dhe ju detyron të piqeni.

  1. Eshtë e mençur

Pavarësisht moshës së re dhe mungesës së përvojës, ajo shpesh është në gjendje t’ju ndihmojë juve falë këshillave që është rezultat i një analize pa paragjykime.

  1. Eshtë e përkëdhelur edhe nga miqtë tuaj

Shokët tuaj më të afërt padyshim që e njohin atë shumë që në moshë të vogël, dhe shpesh ajo i konsideron ata pothuajse vëllezër.
Nëse edhe ata e duan shumë, do të thotë që ajo është vërtet një motër speciale.

10.Gjithmone do te kete nevoje per ty

Të gjithë duhet të ndihemi të veçantë për dikë, dhe një motër më e vogël do të ketë nevojë gjithmonë për praninë tonë.
Do të kaloni në shumë marrëdhënie gjatë jetës tuaj, por për motrën tuaj të vogël do të jeni gjithmonë figura me e rendesishme dhe ajo gjithmonë do te kete nevoje per ju.