Home Menyre Jetese Dhëndri thërret një vajzë tjetër në altar për t’i treguar asaj se...

Dhëndri thërret një vajzë tjetër në altar për t’i treguar asaj se ai e do! Nusja mbushet në lot. Ja çfarë ndodhi

443
0

Dita e dasmës është më e rëndësishmja. Nuk është e lehtë të gjesh dikë për të ndarë pjesën tjetër të jetës tënde.
Gjithkush dëshiron që dita e tij e dasmës të jetë e veçantë. Jefferson qëndroi në altar dhe bëri diçka që askush nuk e priste dhe bëri që nusja të qante.

Çdo gjë ishte e përsosur, nusja ishte e bukur, lulet ishin të mrekullueshme, mysafirët ishin në kishë: nuk duhej dhe shumë minuta nga “po”-ja.

Papritmas, dhëndri i njoftoi të gjithë se ai donte një tjetër vajzë tjetër që të ngjitej me të në altar. Dhe nusja u mbush në lot. Jefferson donte gjithashtu vajzën e Jessica-s, një vajzë 8-vjeçare, pranë tyre.

Ajo kurrë nuk e kishte takuar babanë e saj dhe Jefferson ishte i vetmi baba që ajo kishte njohur. Nëse unë mund t’i kërkoj Perëndisë diçka, do të kërkoj një vajzë si ti. Unë do të isha babai më i lumtur në botë, tha ai.


Unë ju premtoj juve dashuri dhe mbrojtje, kështu që asgjë e keqe mos tju ndodhë kurrë”, vijoi dhëndri. Mami i vajzës së vogël ishte padyshim shumë e lumtur me këtë gjest.