Home News Dergimi i 30 mjekeve ne Itali, flet Rudina Xhunga: Do habiteni cdo...

Dergimi i 30 mjekeve ne Itali, flet Rudina Xhunga: Do habiteni cdo ndodh ne vere ne Shqiperi

1002
0

Gazetarja Rudina Xhunga ka bere nje analize te gjendjes aktuale te vendit.
Duke u marre me situaten e dergimit te 30 mjekeve ne Shqiperi, ajo eshte shprehur e habitur pasi nuk e priste kete lajm.
Sipas opinionit te saj , italianet kete vere do te na e shlyejne te gjithe kete veprim te 30 mjekeve dhe infermiereve.

Italianet do te duan te na shohin nga afer dhe Durresi dhe Vlora do te jene plot me turiste, pasi ata qe kane shkuar atje kane treguar nje zemer te madhe.
Nese pyetem per frikera, dihet qe bota ka shume por tashme eshte dixhitalizimi kryesor per te gjithe sepse po shohim se te gjithe ne po mesohemi kaq shume. Ne thjesh do transformohemi nuk do te ndodh gje tjeter vec optimizmit.