Home Menyre Jetese Deputeti Selami Jenishehri, plot stil jo vetëm me flokët, por edhe me...

Deputeti Selami Jenishehri, plot stil jo vetëm me flokët, por edhe me biçikletën PINK (Foto)

485
0

Deputeti i Kuvendit të Shqipërisë, Selami Jenishehri ka qenë në qendër të vëmendjes, jo për aktivitetin politik te tij por për modelin e flokëve. Me flokët kapelon dhe baluket e ndara në mes, Jenishehri tërhoqi vëmendjen e mbare publikut, por duket se deputeti bën një jetë më se normale dhe nuk lëviz me mjete luksoze, ashtu si shumica e deputetëve të Parlamentit, por ai leviz me biçikletë.

Biçikleta e deputetit është ngjyrë rozë, me një kosh përpara, ndërsa bie në sy që madhësia e saj nuk është e duhura për deputetin, pasi duket si një biçikletë për fëmijë. Çantën me dokumente deputeti e mban në dorën e majtë, pasi nuk mund ta vendosë te koshi i biçikletës sepse rshte shume i vogel per nje cante te tille.