Home News Del vaksina e koronavirusit, perqindja e larte e pacienteve qe kane pergjigje...

Del vaksina e koronavirusit, perqindja e larte e pacienteve qe kane pergjigje mjaft te mire

453
0

Doktor Jenny Harries tha se perqindja e madhe e pacienteve qe jane testuar kane nje pergjigje mjaft te mire ndaj vaksines.Nga keto rezultate eshte ngjallur shpresa per nje vaksine shkruan Daily Mail.


Dr.Harries gjate konferences per shtyp tha:


“Une mendoj se ne kemi filluar te shohim permes disa testimeve te vogla tani nga personat qe kane rezultuar pozitiv.
Ne kemi kerkuar per antitrupat e tyre,dhe nje perqindje e madhe e pacienteve ,kane nje pergjigje reaktive te mire.”
Shenjat e imunitetit mund te ndryshojne nga pacienti ne pacient.


Vaksina e cila eshte paralajmeruar me pare ka filluar me testime klinike,pervec tek vullnetaret e shendoshe,tanime kane filluar ta testojne dhe tek pacientet e infektuar.