Home News Cpo ndodh ne Rinas? Forca te shumta policie, 49 persona pasi marrin...

Cpo ndodh ne Rinas? Forca te shumta policie, 49 persona pasi marrin lajmin e keq, pritet……

3187
0

Riatdhesohen 49 shtesas mes tyre familje me femije te cileve u eshte refuzuar aili. Vijojne cdo jave operacionet per riatdhesimin e shtetasve shqiptare te cileve u eshte refuzuar kerkesa per azil.

5 Shqiptare jane kthyer nga Luksemburgu dhe te tjeret nga Franca. MInistria e brendshme dhe policia e shtetit apelojne edhe jehere per te gjithe ata shtetas qe synojne te udhetojne ne hapesirat shengen me qellim kerkimin e azilit te mos bejne perpjekje te kota pasi shanset jane zero. Nderkohe policia ka shtuar masat ne pikat kufitare sidomos ne Rinas.