Home News Ç’po ndodh me shqiptarët? P.olicia a.ksion në gjithë vendin

Ç’po ndodh me shqiptarët? P.olicia a.ksion në gjithë vendin

290
0

Evidentohen 51 raste të vjedhjes së energjisë elektrike/Vihen në p.ranga 11 shtetas, procedohen penalisht 26 shtetas dhe shpallen në kërkim 14 të tjerë.

Strukturat e P.olicisë së Shtetit, në vijim të punës për parandalimin e vjedhjes së energjisë elektrike, gjatë kontrolleve të përbashkëta me OSHEE-në, kanë evidentuar 51 raste të vjedhjes së energjisë elektrike, në të gjithë vendin.

Në përfundim të veprimeve hetimore, shërbimet e P.olicisë kanë proceduar shtetasit që kishin bërë lidhje të paligjshme të energjisë elektrike ose kishin ndërhyrë në matësit elektrikë në banesa apo ambiente të tjera, me qëllim për të vjedhur energjinë elektrike,.