Home Menyre Jetese Ciljeta ben thirrjen e forte per te rinjte eshte bote kalimtare ndaj...

Ciljeta ben thirrjen e forte per te rinjte eshte bote kalimtare ndaj ndrysho

389
0

Gjate intervistes se saj Ciljeta ka folur per te mirat e Nates se Kadrit dhe i beri edhe nje thirrje prekese te rinjve duke i thene se te pakten naten e Kadrit te agjerojne me aq dije sa kane.


Ajo u shpreh se ka vite qe agjeron dhe ka kuptuar se jemi ne dore te Zotit, jemi kalimtare ne kete jete.


Ciljeta e shpreh:
Është një natë që nuk duhet humbur sepse ne e presim gjithë vitin që të vijë. Edhe ata që nuk dinë të falen, ka të bëjë nijeti, sugjeroj që të rinjtë të vendosin sot të luten, sikurse dhe të thonë Bismilah. Dëgjoj shumë të rinj që thonë jo po s’di të falem dhe se është e vështirë për të mësuar rekatet e namazit. Lutjet kryesore që unë them, janë që të kem fëmijën mirë, të jemi mirë me shëndet dhe të na ruajë Zoti nga çdo gjë e keqe.

Unë kështu kam qenë prej vitesh, nuk është hera e parë që agjëroj, kam 10 vite që e bej.