Home News Burri në Tiranë rri.het nga ish gruaja, me shke.lma e shishe qelqi,...

Burri në Tiranë rri.het nga ish gruaja, me shke.lma e shishe qelqi, dalin detajet e sk.andalit

808
0

Një 35 vjeçar ne Tirane, ka kallezuar ish bashkëshorten e tij për dhu.në në familje. Ai ka kerkuar mbrojte nga organet kompetente se e kishte rra.hur ish bashkeshortja. Deno.ncimi i shtetasit R.R u morr nga oficeri Sabah Fetahu që shkruan se qytetari me profesion teknik ndihej i kërc.ënuar nga ish bashkeshortja

Kam qenë i martuar me A.M dhe kemi 2 fëmijë, njërin të moshës 12 vjeç dhe tjetri 6 vjeç. U divorcuam në nëntor te 2019 dhe ajo bra.ktisi dhe fëmijët, tregon burri. Tekniku tregon ditën kur ai u kërc.ënua dhe u rr.ah, ndonëse insiston se që prej divorcit mes të dyve nuk kishte pasur asnjehere konflikte.

Ai tregon se gruaja ka shkuar atje ku ai punonte dhe i ka kerkuar qe te dale jashte. Ai ka kundërshtuar dhe i ka thënë nuk dal. Atëherë ish bashkeshortja eshte nervozua dhe i ka kërkuar llogari përse ma ke thyer xhamin e makinës. Ai i ka thene se ska lidhje me ngjarjen por ajo eshte nervozuar dhe i ka gjuajtur.

Ngjarja eshte pare dhe eshte ndaluar nga një efektiv policie që po kalonte aty krejt rastësisht. Por pavarësisht se fati e ka shpëtuar burrin, ajo pasi është qetësuar pak sekonda, ka marrë më tej një shishe qelqi në tokë dhe ka ten tuar ta go.dasë ish-bashkëshortin, ndërkohë burri pretendon se gruaja e bra ktisi dhe nuk pyeti as për fëmijët e mitur dhe në atë kohë ai e kishte sharë e pës.htyrë për këtë veprim.