Home News Burri i Inva Mulës habit me deklaraten e tij: Pandemia u përdor...

Burri i Inva Mulës habit me deklaraten e tij: Pandemia u përdor për të kontrolluar njerëzit, ajo që po na v.ret është…

662
0

Pandemia e koronavirusit u përdor për të kontrolluar njerëzit nga grupe të mëdha interesash. Pandemia ishte nje forme per te ndryshuat boten.

Ja se si shprehet ai:

Nuk është virusi që po na demton, po një sistem i dobët imunitar që vjen nga keq ushqyerja, stili I jetës I keq përdorur dhe i ngarkuar duke bërë që koronavirusi të gjej hapësirë në këto trupa. Ky virus u aktivizua për shkak të propagandës dhe fokusit që I është dhënë në media. Në Amerikë vde.sin 1500 vetë në ditë sipas CNN për shkak të keq ushqyerjes dhe asnjëherë nuk u tha hajde të bëjmë një (mbyllje). Grupet e interesit që qëndrojnë pas saj janë kompanitë farmaceutike, industritë ushqimore, flas për ato që prodhojnë junkfood. Dhe kjo propagandë detyroi njerëzit të fokuson të marrin gjithë rezervat ushqimore të këtyre kompanive farmaceutike dhe ushqimore, si rrjedhojë këto dy biznese u pastruan dhe lulëzuan.