Home News Burg kush eshte me Koron.avirus dhe del nga shtepia,Lubonja: Vajza ime theu...

Burg kush eshte me Koron.avirus dhe del nga shtepia,Lubonja: Vajza ime theu karantinen ne Itali,e kapi policia dhe ….

443
0

Lubonja ka deklaruar se ligjet ne lidhje me ate qe shkel karantinimin jane shume te ashpra , sidomos per te rinjte.
Ai tha se vajza e tij e kishte shkelur karantinen ne Itali pasi kishte dale me shoqet , por policia e kapi dhe nuk e denoi por thjesht e paralajmeruan.


Ishte paralajmerim nuk u denuan me burg. Edhe keshtu sic jane te rinjte , jane ne arrest shtepie .Po ti shtosh dhe burg kush thyen karantinen do ti shkaterroje me keq ata, u shpreh analisti Lubonja.