Home News Bota e gjitha në karantinë, e habitshme ajo qe ka ndodhur...

Bota e gjitha në karantinë, e habitshme ajo qe ka ndodhur me Tokën

614
0

Pasi bota u fut ne karantine vjen nje lajm i mire nga shtresa e Ozonit.
Ndryshimet e shtreses se Ozonit kane ndalur dhe ky eshte nje lajm i mire per token.


“Identifikimi i pauzës së shkaktuar nga ozoni në tendencat e qarkullimit në vëzhgimet e bëra në botën reale konfirmon, për herë të parë, atë që komuniteti i shkencës së ozonit ka parashikuar prej kohësh në teori”, tha John Fyfe, shkencëtar i Environment and Climate Change dhe një nga bashkautorët e studimit.


Tërheqja midis efekteve të kundërta të rimëkëmbjes së ozonit dhe rritjes së gazrave serë do të përcaktojnë tendencat e ardhshme, përfundojnë ekspertët.