Home Shendet Boll blete dhe harxhoni parate me dizinfektante, Ja si ti beni vete...

Boll blete dhe harxhoni parate me dizinfektante, Ja si ti beni vete ne shtepi duke kursyer para.

1648
0
Eco-friendly natural cleaners. Vinegar, baking soda, salt, lemon and cloth. Homemade green cleaning.

Tashme tregtaret i kane rritur cmimet e shume produkteve ndaj kjo eshte menyra me e thjeshte per ta bere vete.
Përgatitja eshte e thjeshte ju duhen:500 ml ujë i zierë, 10 lugë gjelle uthull, 2 lugë sodë buke, lëngu i 1 ose 2 limonave.
Dhe të gjitha përbërësit përziejeni bashkë dhe në këtë mënyrë do të krijoni një dezinfektues natyral me të cilin mund të
dezinfektoni mobilet, tavolinën e punës, lodrat e fëmijëve si dhe për duart dhe me nje shishe prite mund te dizenfektoni
shtepine ne vendet ku prekete me shume dorezat e dyerve apo te dritareve.
Mos harroni ti shplani duart sa me shpesh ndaj kujdesuni per jeten tuaj.