Home Menyre Jetese Birësoi një djalë dhe po e rrit e vetme, gazetarja shqiptare del...

Birësoi një djalë dhe po e rrit e vetme, gazetarja shqiptare del për herë të parë në intervistë me të

479
0

Gazetarja Fjodora Fjora ka vendosur së fundmi të prezantojë djalin e saj, Alteon, para publikut. Pak ditë më parë ata u shfaqën në një sfilatë krah per krah njëri-tjetrit, ndërsa këtë të mërkurë nënë e bir ishin të ftuar në emisionin Rudina ku qe ne fillim Fjodora tha se nuk kemi më pse të përbëjmë lajm, jemi një mama me djalin e vet si 1 miliardë mama të tjera në të gjithë botën.

Rudina e ka pyetur per arsyen se pse Fjodora e ka menduar qe kjo do te ishte koha e pershtatshme per ta nxjerre djalin publikisht. Nje arsyet e forta ishte se ai po rritet dhe pak nga pak do futet te kerkoje vete ne Google per veten e tij apo edhe per mamane e tij.

Gazetarja ka dashur qe Teo te mos shokoj lajme bosh neper rrjetet sociale , por te kete nje histori te vertete ku ai do te shohi veten. Dalja edhe ne sfilate ishte pranuar me kenaqesi nga vogelushi keshtu qe pse jo mos dilte me Alteon ne emision tanime publikisht.

Megjithate edhe pse Alteo duket i mahnitur nga televizioni, Fjodora tha se ajo vete nuk ka ndermend te dale serish publikisht me te vetem nese ai do ja kerkoje.