Home News Beri gishtat me peshtyme dhe leu ushqimet ne supermarket. Ja cfare i...

Beri gishtat me peshtyme dhe leu ushqimet ne supermarket. Ja cfare i ndodh me pas 20 – vjecarit

625
0

Policia ne Britanine e Madhe ka ndaluar nje 20 vjecar sepse ka peshtyre disa ushqime ne supermarket.
I riu ka hyre ne supermarket me doreza dhe maske, por nga kamerat duket kur ai hequr masken dhe ka lepire gishtat e tije me peshtyme dhe ka ferkuar ushqimet.


Mesohet se ai do te dale para Gjykates edhe pse eshte negativ dhe nuk ka simptoma.
Kjo vjen mbas nje jave kur nje burre i ishte kollitur qellimisht mjekut ne fytyre .
Gjithashtu dhe nje person tjeter i kishte peshtyre nje oficerit te policise ne fytyre.
Njerezit te ndergjegjesohen sepse masat po shkojne deri ne heqje lirie per shkelje te rregullave