Home Menyre Jetese Berat: Po gërmonin për të hapur themelin, babë e bir gjejnë qypat...

Berat: Po gërmonin për të hapur themelin, babë e bir gjejnë qypat dhe nuk i besojne se cfare ka brenda

1010
0

Berati si qytet antik qe eshte ka plot vlera. Por ai ka dhe vlera te fshehta qe jo cdo kush i shikon porse duhet dhe fat qe ti zbulosh keto vlera.

Keshtu ka ndodhur me dy persona Babe e Bir. Ata ishin duke hapur themelet e shtepise dhe papritur zbulojne 2 qypa te medhenj.

Qypat jane te mbushur plot me monedha nuk dihet se te cfare periudhe dhe pikerisht ata duan te dine se cfare vlere kane keto monedha.

Po ashtu ata tregojne dhe se nuk dinë se çfarë të bëjnë me monedhat sepse nuk e dinë kanë vlerën qe mund te kene.

Mesazhi i saj derguar ne joq:

Vendosem te shtonim dy dhoma ne shtëpi,dhe kur babi me vëllain germuan per te hapur themelin, ja cfare doli. A mund te na thote ndokush cfare mund te jene,a kane vlere apo ti hedhim.

Tani duhet nje ekspertize qe te dalloj a kane vlere apo nuk kane vlere monedha te tilla.