Home News Behuni gati, te dielen nderrohet ora. Por a do te jete ky...

Behuni gati, te dielen nderrohet ora. Por a do te jete ky nderrimi i fundit?

519
0

Nga e diela fillon logaritja verore e kohes. Naten midis te shtunes dhe te dieles akrepat e ores do te zhvendosen nje ore perpara, qe dote thote nga 2 do te behet 3.

LLogaritja verore e kohes perfundon ne 25 tetor ne oren 3 pas mesnate.

Por ne vitin 2021 do te hyje ne fuqi propozimi per shfuqizimin e ores se obligueshme ne vendet e Bashkimit Evropian. Propozimi u miratua nga parlamenti Evropian, por megjithate cdo anetar i uninoit do te kete mundesine te zgjedhe nese do te mbetet ne llogaritjen verore ose ate dimerore te kohes.