Home Menyre Jetese Avioni me shqiptarë bën ulje emergjente. Pasagjereve u bie te fiket nga...

Avioni me shqiptarë bën ulje emergjente. Pasagjereve u bie te fiket nga tmerri qe perjetuan

1242
0

Një avion me shqiptarë është detyruar të bëjë ulje emergjente. Aeroplani që u nis me linjën Prishtinë-Shtutgart u kthye në pistë pas 30 minutave që ateroi në ajër.

Sipas mediave vendase mësohet se shkak për uljen emergjente të aeroplanit u bë një defekt teknik, ndërsa disa prej pasagjerëve u kishte rënë të fikët pasi nuk kishte oksigjen.

Cdo gje ka shkuar mire pasi avioni u kthye ne piste dhe gjendja u qetesua.