Home News Ata jane bashke dhe se rruajne hic per popullin

Ata jane bashke dhe se rruajne hic per popullin

438
0

Qe Basha dhe Rama nuk e rruajne fare per popullin kjo dihet,por qe te tallen kaq sshpesh eshte nje fyerje e inteligjences sone.

Pse heshtin mijera demokrate?

heshtin sepse intelektualet jane larguar nga PD

aty ka mbetur vetem llumi i shoqerise

heshtin se jane ish-pushtetare

heshtin sepse nuk kane alternative tjeter

Poo a ka ende qe besojne se Rama e Basha jane kundershtare dhe nuk aktrojne?

ata jane bashke sepse rendesi ka kush sundon shoqerine dhe jo qeverine

eshte e vetmja menyre qe te mos largohen nga SPAKjane bashke qe te mos ndryshojne sistemin

jane bashke sepse me cdo sistem tjeter elektoral do dilinin ne pension

Ata jane bashke more te mjere dhe nuk e rruajne fare per ju.