Home News Ardi Veliut i bie pika, mamaja e 15-vjeçarit i bën gjëmën/ Drejtori...

Ardi Veliut i bie pika, mamaja e 15-vjeçarit i bën gjëmën/ Drejtori i Policisë bëhet pishman si dreqi por…

876
0

Pak javë më parë një video e rë ndë u transmetua në media, ku disa policë në Tiranë dhu.no nin të miturin sepse kishte shkelur rregullat e vendosura nga qeveria për parandalimin e pandemisë se koronavirusit. Pak më parë mësohet se Zaida Çela, nëna e 15 vjeçarit të dhu.nu ar nga policia ka dorëzuar nje kërkesë padi në Gjykatën e Tiranës kundrejt Drejtorit të Policisë së Shtetit Ardi Veliu

Objekti i padisë është shpërblim shkaktuar paditëses nga cënimi i nderit dhe dinjitetit dhe publikimit të të dhënave personale në masën 1 milionë lekë. Po kështu i kërkohet palës së paditur të publikojë vendimin e gjykatës në të gjithë mediat.