Home News Apel per Shqiperine: Kini kujdes . 1 furre buke infekton 1 lagje,...

Apel per Shqiperine: Kini kujdes . 1 furre buke infekton 1 lagje, duhen doreza, maska, veshje e paketimet e duhura.

589
0

Koalicioni per shqiperine ben kete apel urgjent per te gjitha bizneset por edhe fastfoodet, restorantet punishtet e pastave ,thertoret, dyqanet e mishit et etj, dhe ne menyre te cevante per institucione shteterore qe i kontrollojne ato.

Te miratohet dhe zbatohet me urgjence nje rregullore dhe njekohesisht tu krijohen kushtet e furnizimit per cdo Furre Buke qe personeli te perdori maska, doreza dhe veshje sanitare. Buka duhet te paketohet.

Keshtu behet nje perllogaritje e pershkallezuar:
Nje furre buke me personel te infektuar mund te infektoje ne nje dite te vetme 1 lagje te tere. Gjithashtu eshte cdo punishte pastash nje byrektore mund te infektoje kedo qe konsumon produktet e saj.

KIni kujdes buka nuk lahet.
Por masa paraprake eshte ta thekni buken sepse temperatura e larte e shkatarren virusin.