Home Menyre Jetese Ami Toska shkon në banjo dhe cudit të gjitha femrat me atë...

Ami Toska shkon në banjo dhe cudit të gjitha femrat me atë që zbulon aty

888
0

Ne Evrope besoj se vetem Shqiperia mund te jete vendi i vetem qe nuk ka banjo publike por edhe nese gjen ndonje eshte aq e papaster sa qe dhe kafsheve do i vinte neveri po te futeshin brenda. Por ndryshe ndodhe ne Viene te Austrise. Ami ka publikuar nje foto ne insastory nje foto ku tregon se si jane banjot publike ne Viene.

Ajo përcjell shqetësimin e shumë nënave që nuk gjejnë hapësira për të ndërruar të vegjlit e tyre kur janë jashtë shtëpisë në vendin tonë.

Ja cfare shkruan ajo:

Paradhoma e një wc normale në një qendër tregtare në Vienë, dhe i lënë të gjithë pa fjalë me këto kushte që Viena i ofron nënave të reja për të ndërruar fëmijët e tyre të vegjël. Gjera te tilla ne Shqiperi mund te ndodhin ne 2100 mbas 80 vitesh.