Home News Alarmi për koronavirusin ishte fals thote ekseperti gjerman/ Izolimi i shqetesoj më...

Alarmi për koronavirusin ishte fals thote ekseperti gjerman/ Izolimi i shqetesoj më shumë njerëzit

442
0

Ministria e Brendshme gjermane shkaktoi një tërmet në media per nje dokument te vecante. Në dokument thuhet se dëmet anësore të krizës së koronavirusit kanë qenë shume më të mëdha dhe se cdo gje tjeter dhe e gjitha ka qene nje shpikje per qellime te vecanta.

Dokumenti është hartuar nga Stephan Kohn, ekspert në menaxhimin e krizave, i cili fillimisht u pezullua nga puna, deri ne shkarkimin e tij te plote. Sipas gazetës BILD, laptop-i i tij është sekuestruar si provë materiale per shkak te dokumentave qe kishte brenda.

Sipas Kohn, alarmi për krizën e koronavirusit ka qenë fals. Shteti dështoi në mënyrë groteske shkruan ai.

Këtu përfshihen mijëra njerëz që humbën mundësinë të marrin trajtim mjekësor gjatë izolimit. Mijëra operacione janë shtyrë apo janë anulluar fare. Bëhet fjalë për raste me kancer, goditje në tru apo atak kardiak. Po ashtu ka pasur një numër të madh vetëvra.sjesh pasi të sëmurët mendorë nuk kanë marrë trajtimin e duhur.

Virusi solli teori te ndryshme por e verteta do te dali nje dite ne shesh qe keshtu keto teori nje dite do te vertetohen qe ishin te drejta apo te gabuara. Megjithate virusi po largohet dhe jeta ka nisur perseri te lulezoje ne te gjithe boten.