Home News A po mashtrohemi? Mjeku italian trondit botën me deklaratën e tij....

A po mashtrohemi? Mjeku italian trondit botën me deklaratën e tij. Ja cfare thotë

770
0

Stefano Montanari një nanopatolog në Bologna dhe mjek në farmacist që e quan veten shkencëtar, ka pohuar prej kohësh se epidemia aktuale është një mashtrim gjigant i mediave. Ai shprehet se kjo epidemi do mbarojë kur ekonomia do të jetë plotësisht në e shkaterruarr, dhe kompanitë do të jenë në gjendje të blihen për 2 cent dhe kur vak.sinat do të bëhen të detyrueshme për 7 miliardë dhe 600 milion pacientë të bërë kronikë.

Koron.avirusi nuk përputhet as me tregëtinë e armëve dhe ilaçeve, është një fuqi që blen shtetet e tjera, politikën, mjekët dhe gjithçka. Pra po përdoret për një rindarje të pasurisë së botës, ku më të pasurit do të bëhen më të pasur dhe do të thellohet shume varfëria.
Mjeku: Ne duhet të tregojmë te verteten se ka vetëm 3 të vd.ekur. Vdekjet e tjera vijnë nga oktogenarianët që kishin kan cer ose diabet. Në Itali 650,000 njerëz vd.esin çdo vit, dhe ndoshta më shumë se gjysma mund te kene gjithashtu koron.avirus.

Kemi 20,000 vd.ekje në vit nga gripi, 49,000 nga infeksione të kontraktuara në spitale. Përsa i përket vak.sinës ai shprehet se nuk do funksionojë sepse kemi të bëjmë me një virus që nuk krijon imunitet.

Koronavirusi siç është ftohja e zakonshme ose tetanozi nuk do të kenë kurrë një vak.sinë që do t’i japë pacientit imunitet të përgjithshëm përgjithmonë. Ju nuk mund të vak.sinoheni kundër ftohjes, mund të sëmureni herë të panumërta me këto viruse. Vak.sina e përjetshme është një mashtrim , shprehet ai.