Home Menyre Jetese A e gjeni dot kush eshte djalin ne foto.Eshte nje nga njerezit...

A e gjeni dot kush eshte djalin ne foto.Eshte nje nga njerezit qe perflitet me shume sot nga Shqiptaret

870
0

Vitet ikin por ato qe na tregojne te kaluaren jane fotot , qe mbesin dhe na tregojne se si kemi qene dikur.

Keshtu tregohet dhe tek kjo foto. Djali ne foto nqs nuk e keni kuptuar eshte “Albin Kurti” . Nje djale gjeni dhe nje politikan i kalibrit te laret dhe aktualisht kryeminister ne Kosove.

Në kete foto mund ta shihni Albin Kurtin kur ka qenë fëmijë. Ai eshte se bashku me mësuesen e tij, Nafije Deva.