Home News A do te perseritet viti shkollor? Vjen deklarata nga Ministrja e Arsimit

A do te perseritet viti shkollor? Vjen deklarata nga Ministrja e Arsimit

466
0

Ministrja e Arsimit Besa Shahini ka deklaruar: Te gjithe nxenesit do ta mbyllin vitin shkollor nese duan. Por edhe nxenesit qe duan ta perserisin vitin apo duan ta bejne maturen vitin qe vjen, do ta kene kete mundesi pa u penalizuar. Pra eshte nje vendim qe e marrin familjet duke pare situaten sa kane arritur te mesojne femijet e tyre.


Duam qe maturantet qe kane deshire te studiojne jashte te aplikojne ne kohe .Keto jane skenaret qe po diskutohen dhe ndryshojne dita -dites duke shtuar elemente te reja. Provimi i matures do te jete me i lehte kete vit, nuk do perfshihen leksionet qe jane marre nga interneti.