Home News A do te perseritet viti shkollor? Besa Shahini: Ja cfare do te...

A do te perseritet viti shkollor? Besa Shahini: Ja cfare do te ndodhe me nxenesit

465
0

Shkollat jane te mbyllura dhe do te vazhdojne online edhe per disa jave.
Ministrja e Arsimit Besa Shahini po mendon te lejoje perseritjen e vitit per disa nxenes, per shkak te pandemise.
Ajo theksoi se kjo nuk do te funksionoje per te gjithe pasi nuk mund te kthehet mbrapa gjithe gjenerata .


“Nuk do te kthehemi ne shkolle nese nuk kemi sigurine qe ka kaluar pandemia.
Ne do kthehemi ne shkolle vetem nese arrijme te sigurojme kushtet qe nuk perhapet virusi me tej.Kte vendim do e marre Ministria e Shendetesise dhe ekspertet,jo une sepse nuk jam e fushes.Kur te na thone qe mund te kthehemi,do te kthehemi.