Home News A do te paguhen faturat e ujit dhe te dritave ne keto...

A do te paguhen faturat e ujit dhe te dritave ne keto muaj? Vjen pergjigja qe nuk e prisnim

557
0

A do ti paguajme faturat e ujit dhe dritave? Ja care ka thene kryemistri Edi Rama nje here e mire
se eshte e pakuptueshme dhe e panevojshme te pezullohen pagesat e ujit dhe dritave ne kete
periudhe sepse kjo do te conte ne falimentim sherbimet elektrike dhe ato te ujesjellesit

Ja cfare shkruan ai: Por ne mezi e kemi ngritur ate sektor nga germadhat se duhet per sot e per neser
per ne mars prill qershor korrik e shtator.

Nese vendosim qe ne te mos i paguajme energjine dhe ujin atehere vendosim qe ta bejme Shqiperine black out pra ta dergojme ne gremine
pas disa muajsh sepse e cojme kompanine e shperndarjes ne pamundesi likuidimi pershembull.

Por ndodh dhe keshtu kur se kuptoj pse nuk duhet paguar energjia perderisa je ne shtepi nderkohe qe pagen qe ti do ta marresh ,do ta merrje,
do ta marresh njesoj duke ndenjur ne shtepi , atehere pse nuk duhet paguar? Ne cilin vend te botes eshte pare kjo gje?
Ka vende te zhvilluara qe bejne shtyrje nje apo dy muaj por ne jemi nder ta se mezi e kemi ngritur ate sektor nga germadhat
se duhet per sot e per neser ,per ne mars, prill,qershor e per ne korrik e shtator.

Qe keshtu faturat do te paguhen ndaj rrini te qete dhe mos u stresoni.