Home News A do te kete nje tjeter vale te dyte te koronavirusit në...

A do te kete nje tjeter vale te dyte te koronavirusit në vjeshtë? Flasin ekspertet per kete

622
0

A do te kthehet virusi ne vjeshte si eshte e verteta?

Të gjithë po flasin se në vjeshtë mund të ketë një valë tjetër te koronavirusit. Besoj se nuk do të ketë një zhvillim më të madh se tani, tha njeri nga ekspertet Brataj.

Kemi një lloj eksperience deri tani me virusin. Duke pasur parasysh këtë nuk besoj se mund të ketë një valë më të fuqishme sesa kjo që kaluam, theksoi eksperti tjeter Genc Sulçebe.

Por tani kemi pervoje dhe besoj se do ta kemi me te lehte nese do te na vij nje val e dyte. Por megjithate shpresojme qe njerezit kane krijuar imunitet dhe do ta kalojne me sukses dhe valen e dyte gjithmone ne qofte se do te jete presente.