Home News
1171
0

MJeku Kinez Li Wenliang humbi jeten duke u perpjekur te luvtonte koronavirusin.
Ai ishte i pari qe dha alarmin per koronavirusin, pasi vizitoi disa paciente
me te njejtat smptoma.

Li Wenliang ishte i pari qe e kuptoi qe nuk ishte nje grip i thjeshte. Edhe mjeku
e Humbi jeten nga Covid-19.

Mjeku 34 vjecar u Akuzua per perhapjen e informacionit te rreme ne internet.
Por tani autoritetet ne Kine i kane kerkuar falje dhe kane thene se ndeshkimi i tij
ishte nje gabim.

Komisionit nderkombetar te mbikqyrjes ne Kine ka thene se veprimi policor
ndaj tij ishte i papershtatshem.