Home Shendet 4 Shenja qe tregojne se mund ta keni kaluar Koro.viru.sin dhe nuk...

4 Shenja qe tregojne se mund ta keni kaluar Koro.viru.sin dhe nuk e keni kuptuar

1459
0

Sipas eksperteve ka shume mundesi qe disa persona ta kene kaluar koronavirusin dhe mund te jene sheruar para se te niste zyrtarisht.
Nese keni forma te buta te simptomave me siguri ju mund ta keni kaluar virusin me sukses.Nje hulumtim i realizuar nga Universiteti i Oksfordit ka treguar se ka disa shenja te qarta qe e tregojne kete.


Infeksioni i syve mund te jete simptome por e shoqeruar jo vetem me infeksion.
Kolla e thate eshte simptoma e njohur bashke me temperaturen e larte dhe veshtiresi ne frymemarrje.
Lodhja mendore eshte nje simptome jo shume e njohur, edhe lodhja fizike konsiderohet si simptome.
Problemt me stomakun eshte nje simptome qe e kane shfaqur rreth 48.5% e te infektuarve me Covid-19 ku perfshihen diarrea dhe dhimbje stomaku.


Per cdo rast kini parasysh veteizolimin dhe masat e mbrojtjes.