Home Menyre Jetese 1 ore e gjysme,Elvis Naci mbledh rreth 50 mije euro per djaloshin...

1 ore e gjysme,Elvis Naci mbledh rreth 50 mije euro per djaloshin nga Gjilani

659
0

Rasti i djalit nga Gjilani me leucemi akute u more persiper nga Hoxha dhe bamiresi Naci te cilet gjate emisionit Shiptaret per shqiptaret arriten te mblidhnin rreth 60 mije euro duke u ndimuar nga te gjithe shqiptaret.


Per kete rast jane angazhuar shume shqiptare nga Kosova dhe te tjere anembane botes